Min store prinsesse

Amen altså! Sofia skal på koloni med sfo’en. Godt nok “bare” overnatte på den store SFO (det sted hvor de store børn går). Men altså, jeg er sgu da slet ikke klar til alt det her skolestart, koloni og selvstændigheds noget….. Hun er jo stadig min lille Fis…. Eller er hun? Min lille bitte baby (ja jeg ved godt at hun jo ikke var SÅ lille) er altså blevet stor. Stor som i hun skal i skole, stor som i hun nu ser bøllebob, stor som i hun bare er SÅ klar til alle de nye udfordringer! Så må hende moaren altså se at følge med…..

Og når det så er sagt så glæder jeg mig bare så vildt meget til det der barsel. Jeg glæder mig til en lille ny baby, jeg glæder mig til barselsbobbel med fedtet hår, søvnløse nætter, babyhygge, mødregruppe og babymos. Og jeg glæder mig bare så meget over at få lov at gå hjemme hele det første år af sofias skoletid! ET år hvor jeg også kan følge med i hendes verden uden at tænke på forældremøder, elevplaner, ugeplanen, lærermøder og alt det jeg har hverdagen fyldt med!
Om jeg til næste år glæder mig til at slippe barselsboblen må tiden vise.

20120509-175641.jpg