2 jordemor besøg

Jeg har være afsted igen idag. Inde og besøge min jordemor Lisa. Hun er en erfaren dame (ok hun er ikke gammel, men heller ikke helt ung og nyuddannet), jeg er super tryk ved hende og tænker at det altså ikke gør mig noget hvis hun har vagt den dag jeg skal føde. Jeg fik målt blodtryk (det var fint) og så fik jeg lyttet til lillesøsters hjertelyd… lille fiskerkutter, helt som det skal være 🙂

Næste gang jeg kommer har hun sat en dobbelt tid af til mig/os, for at få snakket min fødsel med Sofia igennem, havde idag min fødselsjournal med til hende, den vil hun så læse igennem og se om tingene vi har snakket om stemmer overens med de ting der står i den, for jeg fatter ikke en meter af hvad der står. Dels pga fagsprog, og dels fordi jeg faktisk slet ikke kan læse hvad der står…

Ellers har eftermiddagen budt på svømning med Sofia og nu hygge i sofaen med “Ben 10” inden sengetid… ja spørg mig ikke hvorfor hun lige har kastet sin kærlighed på den tegenfilmsserie… men den hitter altså pt herhjemme