Når maven vokser

Da jeg var gravid med Sofia tog jeg/vi billeder hver uge helt fra start af, de blev lagt på bloggen, og det var sjovt at se ændringerne fra uge til uge. Denne gang har det ikke været lige så intenst med kameraet og maven. Dels fordi det er barn nr 2, og der er mange andre ting som samtidig fylder hverdagen så jeg har glemt det lidt, dels fordi jeg faktisk ikke rigtig fik brugt de der ugentlige mave billeder til ret meget, og nok også fordi alt var så usikkert i starten. Men lidt er der taget. det først er taget i uge 12, hvor jeg var 11 fulde uger +1 dag (ja det er sgu lidt rodet med de uger frem og tilbage, alt efter om man siger fulde uger eller i uge nr det og det)

Der er sket en hel del, nu hvor jeg har rundet “halvvejs-pælen” det er lidt underligt at jeg nu har under 20 uger igen.. faktisk er der om lidt kun 19 uger til termin, tiden flyver afsted, og ved de næste 2½ måned også forsvinder hurtigt, men så er der barsel… og det skal nydes 🙂