2½ års dejlige minder

2½ år er gået i Troldehøjen siden vores skønne pige startede som lille bitte Mummitrold. 2½ år med helt igennem fantastiske oplevelser, tryghed og de allerbedste voksne man kan ønske sig. Igår sagde Sofia farvel til sine voksne for aller sidste gang… jeg sagde på gensyn, for jeg har da et håb om at lillesøster til den tid også skal op og være en lille bitte trold. Og eftersom ALLE (incl lederen) har spurgt om vi kommer igen med bebs, går jeg ud fra at vi er nogle af de forældre de MEGET gerne vil have igen 🙂 så håber kommunen makker ret og at jeg ellers måske kan håber at “huset” kan trække i nogle tråde… men fortsat kontakt må være vejen frem, så jeg ved hvornår vi skal bede om behovsdato… måske 1/6, eller 1/7 frem for 1/8 når jeg er ved at skulle starte på job.. nu må vi se, forude venter i alt fald 89 dage til barsel, og så rigtig mange uger hjemme med lillefisen 🙂 (ikke at jeg tæller).

Med sig hjem i torsdags fik Sofia en mappe med 2½ års minder om alt (ok ikke alt, men i alt fald noget af det) det de har lavet i børnehaven i hendes tid. Billeder, tegninger, historier osv… om moaren er rørt?? JA for hulan da, rørt helt ind til benet over den udvikling de har været med til at skabe hos en lille mumitrold med suttebid… Nu er hun en stor pige, der er så SFO-klar som hun kan blive. Æren er ikke min, men helt og holdet Troldehøjens, jeg takker og bukker.