Lidt mer af den der shopping!

Altså tør da næsten ikke skrive det, for ender sgu med i kommer og graver efter guld i vores have… men vi (som i, mig og Sofia) har shoppet nyt tøj. Hun trænger, dels fordi det snart er SFO tid og dels fordi hun altså er vokset. Jeg syntes ikke jeg er snobbet i forhold til tøj osv, hverken til mig selv eller mit barn. Men der er helt klart noget tøj som jeg tænker “det er til små børn, og det er til skolepiger”. Jeg har tidligere været rigtig glad for både H&M, småfolk, Katvig, Hummel osv. Men jeg har en pige der om lidt skal i skole, en pige som ikke længere er helt lille og som skal igang med et nyt kapitel, en del af de meget farvestråelde mærker med multiprint er i mine øjne noget der høre til mindre børn, ikke at man som skolebarn ikke må have farver, det er bestemt ikke min holdning, syntes bare der skal noget andet til. Pompdelux opfylder i den grad min mening om tøj til skolestarts piger, uden at det blir for voksent/stort at se på. Jeg elsker både tøjet og priserne. Så igår fik vi altså handlet lidt nyt (hun har jo heldigvis en del i skabet allerede som stadig passer), men 4 sæt tøj tøj samt en forårs/sommerjakke er det blevet det. Sofia har (næsten) selv valgt, altså hun har selv bestemt det vi har købt, dog har der været noget jeg har sorteret fra i ting hun ønskede sig, syntes ikke hun ligefrem mangler flere tylkjoler 🙂 Vi havde en snak om det med at hun nu selv skal kunne tage ALT tøj på og af selv, og derfor strømpebukser ikke er så smart hver dag, så det er faktisk blevet til 2 par bukser, et par shorts og et par leggins med tunika. Moaren er yderst tilfreds og håber datteren blir lige så tilfreds når tøjet kommer.

Idag er vi så hjemme (igen), sofia vågnede med feber og ondt i maven, hun lider for tiden meget af hård mave… øv altså