Kærlighed i den materielle form❤

Altså længe, som i flere år længe har jeg drømt om at have råd til en stor taske hos Mulberry, hvilken det skulle være har skiftet lidt, eller skiftet mellem 2. Bayswater og Daria Hobo.
Jeg fik penge da jeg fyldte 30 og de har ligget og ventet på at blive til flere for at jeg kunne købe denne længe ønsket taske.
Imellemtiden syntes Mikael så at vi VIRKELIG manglede en projektor og lærred i STUEN, jeg slog til og handlede! Projektor i bytte for at jeg så også kunne købe taske ( og nej vi har ikke fundet en guldåre i haven). At skattefar har været ekstra gavmilde igen iår blandet med lidt lønforhøjelse gjorde at vi igår da jeg kom hjem fra Comwell satte kurs mod strøget og fik kigget på tasker 🙂 Bayswater var jeg egentlig gået væk fra, jeg syntes den er virkelig fin, men med 3 andre kollegaer der har den ville jeg gerne noget andet, efter at havde kigget på og rørt ved Daria’en blev den pakket ind og betalt ( den findes også i en mindre model men syntes den blev for lille til de ting jeg gerne v kunne have med)
At give så mange penge for en taske er måske i nogles øjne vandvid, men jeg har købt mig til materiel kærlighed og det er ok for mig !

20120304-092818.jpg

4 thoughts on “Kærlighed i den materielle form❤

    • Jeg er allerede SÅ glad for den. Den skal nok blive et kræt eje den næste mange mange år. Dejligt endelig at bruge sine penge på noget jeg virkelig ønsker mig (og have muligheden for at bruge de penge) istedet for småkøb hist og her, og så har jeg alligevel brugt rigtig mange penge gennem tiden på tasker/punge osv

    • Takker 🙂 jeg elsker den allerede helt vildt, og tillykke også med din 🙂 og lyder som en fantastisk Londons tur… nøj hvor jeg godt gad afsted, men blir ikke før baby er extern, da jeg jo ikke må flyve når vi kommer til sommeren, og ikke rigtig har tid/råd før

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.