Vandmelon <3

Vi er nogle her på matriklen der virkelig elsker vandmelon, så meget at de købes når de kan ( læs som i weekenden). De første er landet i netto og nu også herhjemme. Sofia var let at få op til morgen, med løfte om vandmelon! Tossede unge.

Jeg er desværre kvalme/madlede ramt igen:( men klare den vha sea-band, frugt, vand og kun små mængder kød, og slet intet efter 15! Det går og jeg klare den, nogle har det værre end mig!

Sofia har Idag snakket om Harry Potter, som i ” kender du den film mor?” og ” Rasmus og Sidse fra børnehaven har set den” og “hans ugle dør” alt ærlig er det mig der er mega sippet og hønemor når jeg syntes at film der er raided til 7 år for de første og 11-13 for de sidste, er ALT for tidligt at se når man er 5! Altså den hvor uglen dør er jo en af de sidste. Er faktisk en smule forarget må jeg indrømme, og har allerede nu stiftet bekendtskab med et af mor-skabets svære områder “moar alle de andre har/må/gør”-syndromet! Med jeg holder fast, HP er ikke for 5 årlige, ikke på film her i huset! Istedet prøver vi at læse bog 1, så må vi se hvordan det ser ud når en vis ung dame fylder 6.
I tilgift skal det også tilføjes at hun fortsat får mareridt/Night terrors ved den mindste uhygge i div tegnefilm så scobby doo er stadig på “no go” listen.

20120228-204509.jpg