Når en lille nyhed er virkelig stor

En lille nyhed kan være virkelig stor. Vores aller dejligste Sofia skal nemlig være storesøster. Til sommer, som i august, som i termin dagen inden Mikaels fødselsdag.
Jeg har været ret kvalme ramt og har ikke haft den store lyst til mad. Og desværre har det heller ikke være helt uden komplikationer, da jeg i efterset havde en meget tidlig spontan abort, blev så gravid med det samme igen, hvilket jo var skønt, men har så haft lidt pletblødninger det par gange så har været oppe og blive scannet og tjekket nogle gange og heldigvis er vores lille skumfidus bare fuld af liv.

I tirsdags og onsdags fik jeg lavet nakkefoldsscanning, ja to gange for den ville simpelthen ikke ligge sig rigtig om tirsdagen så efter 30 min måtte vi køre hjem med ny til onsdag morgen. Der lå den bare til UG og alle tal er så flotte. 1:6000, hvilket er rigtig godt da man siger det bare skal være over 300 så tjekker man ikke yderligere.

Sofia har fortalt det i børnehaven og glæder sig allerede rigtig meget.

Det meste af mit tøj er allerede lagt væk (bukser) da maven bestem godt ved hvilken vej den skal, har i og for sig kun taget 0,5-1 kg på og er i uge 13.

Håber der kommer lidt mere liv her på bloggen nu hvor de værste træthed er lettet og kvalmen har jeg lært at leve med ( min formiddag og frem til 15 er ok så job osv har været til at holde ud)

20120211-080049.jpg

20120211-080104.jpg

2 tanker om “Når en lille nyhed er virkelig stor

  1. Stort tillykke med den kommende familieforøgelse!!

    Glæder mig til at følge jer, da jeg jo ikke kan lade være med at tænke på at det var mig sidste år – på nogenlunde samme tid endda.

    Mvh Tine

    • Tusind tak Tine 🙂 ja det er lidt vildt at det er 1 år siden:-) følger jo også gladeligt med hos jer.

Der er lukket for kommentarer.