Et smukt minde

Idag er det 1 år siden vi sagde farvel til vores olde-farmor. En meget kold og snefyldt decemberdag. Et år er gået, meget stærkt. Jeg tænker tilbage og mindes alle de gode stunder vi har haft. Som da jeg som lille pige faldt ned af hendes trappe til loftet og fik en rokketand, eller når vi gik af den lille sti bag i haven op mod kirkegårde og hilste på min farfar. Nå vi tog med bussen til Stege og handlede. Om alle de gode tider. Sofia har kun kendt sin oldemor kort, men dog kendt hende og det er jeg taknemlig for. For både Sofia, min og olde-farmors skyld. Et smuk minde bærer jeg med mig fremover:)

En tanke om “Et smukt minde

  1. Jeg er glad for at du har så mange gode minder om vores mor. Det er utroligt at et år er gået så hurtigt.
    Happy Christmas from John and me

Der er lukket for kommentarer.