1 søndag i advent

Normalt er julen pakket ud og vi er klar. Sådan er det ikke i år, ok det er OK! har jeg i alt fald bestemt at det er. Vi har holdt fødselsdag igår, været til fødselsdag idag og faktisk bare holde søndag, bom! Julen kommer i løbet af ugen, vi når det skam nok 🙂

Lovede en lille update på gårsdagens fødselsdags fejring. Det var bare så hyggeligt og vi fik så mange dejlig gaver. Sofia har bla. fået skønt tøj, nattøj, lækker dyne, masser af Zhuzhu-babies, Zooblings, nyt til dukkehuset, barbie, sengetøj, ny adgang til Zoo 365 dage om året, gavekort og penge til nye indkøb når der opstår nye ønsker. Jeg syntes faktisk det er helt ok det der 30, har fået lækker makeup, nyt til neglene, tørklæde, penge til shopping, gavekort til mere shopping, meget fin Ommagie vase, de dejligste sutsko i filt, som allerede er i brug, OG af en super veninde har jeg fået gavekort til ny tatovering, hos hendes kammerat/tatovør, nu har vi snakket om det siden i sommers, men nu skal det være 😀

Lidt codak fra dagen