Pink disko-datter

Altså jeg vidste jo det ville komme en dag, det der med makeup, havde måske bare forestillet mig tid, sted og “materialer” anderledes. Men hentede Idag 1 stks pink disko-prinsesse. Og nej det er ikke øjenskygge eller maling, det er NEGLELAK! Moaren blev en smule stram i masken. En af den andre piger havde haft den med, de voksne har så taget den og stilt på kontoret, hvorefter selvsamme pige + en mere henter den igen. 5-6 piger og en af drengene finder så en hule hvor de så maler sig selv og hinanden, Sofia har selv stået for kreationen og vist ikke malet på andre. Er ret ligeglad med at hun er pink, men det er bare ikke ok at gøre, og en smule bekymret for det der stas så tæt ved øjnene 🙁 vi fik snakket om at det må man ikke og hun vidste jo godt den var gal! Syntes selv jeg har taget den forstående og anerkendende mine på:) Mikael har så ringet til farmor-læge, som ikke var sikker på hvad vi måtte bruge DER, så et opkald tiæ skadestuen der henviste til giftlinjen, de anbefalede vat med mad/baby olie og så forsigtig gnide på det ! Sig mig er det kun MIT barn der finder på sådan noget.
Olien hjalp og så i varmt bad, hun er nu ren og fin igen og gentager forhåbentlig ikke det her:)

20111115-202905.jpg

2 tanker om “Pink disko-datter

  1. Åh nej da! Godt I fik det af.

    Selvom det er lidt tidligt, så ma du hellere lære Sofia at neglelak hører til på fingre og tæer.

    • Vi har snakket rigtig meget om det 🙂 og hun havde faktisk også puttet på fingerene, så det havde hun da fanget 🙂 men godt det kom af ja.

Der er lukket for kommentarer.