Mandagssygdom

Overvejer lidt om mandagen er blevet en dag der ikke skal bruges på at arbejde! Sidste mandag lå jeg syg med feber og nu her til morgen har jeg vækket en feberramt Sofia 🙁 pis altså. Ikke fedt at det er samme dag i ugen det går ud over, og mandag er ligesom bare slet ikke en fed dat melde sig syg/barn syg på. Men det kan ikke være anderledes idag, Mikael er mega presset på job da han er alene på skansen (sådan er det jo altså nå der er ferie for den anden part, Peter tog vist sin tørn i sommers da vi havde ferie, her lavede han alene mand ligeså mange timer på 14 dage som de to til sammen have lavet hele måneden forinden, så ja han løb også stærkt), og jeg har trods det er mandag en dag hvor jeg er sammen med en anden lærer i alle 6 timer (2 dobbelt-lærer timer i 1 kl, 4 støtte timer i 5) så børnene mærker ikke så meget at jeg er væk, heldigvis. Men shit den dårlige samvittighed nager, jeg kan jo ikke gøre det anderledes, bare træls når det rammer samme dag, men som en fantastisk kollga skrev til mig i morgens da jeg skrev at jeg kke kom pga sygdom “du er hvor du skal være, hos dit barn” og hvor er det rigtigt og hvor har hun ret. Det er det vigtigste i livet vi skal sætte først 🙂 Men kan nu godt lidt fortryde at jeg stod op kl 6, gik ibad og først lidt i 7 fandt ud af at sofia var feber ramt og det krævede en hjemmedag. måske vi bare skal satse på sofakartoffel-hygge idag, hurra for morgen-børne-tv og ikke mindst masser af optaget tv.