Majspandekager

Jeg har kokkereret noget nyt i dag. Syntes vi er kørt lidt fast i de samme retter dag efter dag, og har derfor forsøgt mig med en madplan for en måned ad gangen, nogle dage bliver byttet rundt og nogle når vi slet ikke. Men altså dagen idag har budt på majspandekager med fyld, og egentlig er de jo meget li de madpandekager jeg kan huske mine forældre lavede da jeg var barn.

Opskriften er fundet her dog har jeg lavet fyld af oksekød, kartofler og persille (glemte at putte majs i inden de blev pakket, så de blev spist med salaten ved siden af). Der blev 11 pandekager i alt og til vores lille familie på 3 er det nok til aftensmad til 2 dage (og Mikael har fået 2 med til frokost imorgen), dels mætter de rigtig meget, faktisk mere end tortillias, og dels gad sofia ikke spise det (nok mest fordi hun havde spist lidt hele eftermiddagen).