Shopping og skodrømme :)

Sofia er MEGET ude i børnehaven og både hun og vi elsker det. Det er bare så vigtig med den friske luft og udeleg, også når det blir koldt. Det kræver jo så selvfølgelig ordenltig tøj. Og den unge dame har jo længe helst ville have kjoler og nederdele på, leggins er kommet med og accepteret 🙂 Men altså strømpebukser og nederdele er bare ikke særlig smart, når man er skovtrold og selv skal sørge for at få tøj af og på, for så ryger nederdelen i skabet når regnbukserne skal på og de skal ud, dvs så har hun kun strømpebukser og regnbukser, det er for koldt, derfor har hun den sidste uge har termobukser på, men altså hvis nu hun havde alm bukser ville det ikke endnu være nødvendigt med termobuks. Derfor var vi fredag i Køge og hun fik selv lov at vælge bukser 🙂 næsten magen til et par jeg har, hvilket er ok, hun har valgt dem og bestemt at de skal bruges i børnehaven, fair nok at weekenden byder på kjoler, strømpebukser og pige hygge, men hverdagen skal være varm og praktisk 🙂 Hun fik også en fiiin bluse fra Hummel med hjem.

Lørdagen bød på mere shopping, for jeg havde læst at Miniature og Whiite holde lagersalg nede ved Tappernøje, så afsted med mig og Sofia. Nøj hvor kunne jeg ærger mig over at vi allerede har alt vintertøj i hus for der var godt nok MEGET og lækkert overtøj til en billig penge, 400,- for flyverdragt/overtræksbukser/jakker hvor flyverdragten vist normalt koster 1200-1500,- det var sgu noget at sparer, men altså vi har det i hus (og eftersom hun endnu passer sin vinterjakke fra sidste år er vi oppe på 4 vinterjakker, fordi hun har den i næste størrelse også, samt en der var til hjemme/pænt brug fra pompdelux, og så lige en gavejakke fra Farmor, så vi har vist hvad der skal bruges på den front), men vi kørte ikke forgæves for det blev til en fin strikkjole i lys/guld samt en gardigan i lilla/guld og så fik jeg også lige et par bukser fra Whiite som normalt koster 1200,- samt ned til 200, – og eftersom det var lige sådan nogle jeg har ledt efter (altså ikke derfra, men bare generelt) var det jo virkelig en Win-win situation 🙂

Resten af lørdagen blev brugt i sofaen med div film og hygge. Søndagen byder på tidlig morgen og kaffe, om lidt en gå tur, spejder med Far og ellers bare søndags stemning.  God søndag derude

 

og så er der lige det med skodrømmene 🙂 jeg har set et par virkelig fede ankelstøvler fra vagabond i sort læder, lige DEM jeg vil ha, men kan så ikke finde billede af dem, men tænker at NOGEN jo snart har fødselsdag, så måske penge gaver kan var et ønske 😀