weekend :)

På mystisk vis er denne uge bare fløjet afsted. Jeg havde ellers tænkt at den blev laaaan da vi ramte mandag morgen. Men undervisning, gymnastik, svømning, et par møder, kaffehygge med søde veninder/kollegaer, 2 x halloween fest og dagligdag har bare fyldt den op og gjort at vi hurtig ramte fredag. Jeg har bestemt ikke noget at brokke mig over 🙂 igår var vi først til halloween i børnehaven og så videre til halloweenfest for 1 klasserne på mit arbejde, begge dele rigtig hyggeligt og bedst af alt vi skulle ikke selv lave mad 😀

Lige nu starter dagen tidligt og toget. om nogle timer skal Sofia til fødselsdag hos Johannes, og i aften skal Johannes og Gabriel med hjem til overnatning. Imorgen kommer mormor og låner Sofia med til Greve Museum til noget Halloween halløj. Imens nupper vi noget brunch på Slager Stig 🙂 slet ikke en dårlig weekend i sigte. Eneste minus er dog en forkølelse der ikke rigtig vil slippe, burde have special leverance fra Kleenex!