Rød mandag!

For 11 dage siden var jeg meget i det røde hjørne…nærmere bestemt valgaftenen! om det blir som ønsket kan kun tiden vise, jeg ser ikke Helle T, som den store vinder af valget, hun kan måske samle rød blok, men måske er det der blok-politik ved at være fortid, måske skal vi istedet se på et bred forlig… hvad ved jeg, tænker bare at det måske er fint at hele DK bliver hørt, når vi nu åbnebart alle befinder os ret meget mod midten… Jeg ved hvad der er vigtig for mig, både på job og privat, og det er ikke skattelettelser! Men når det er sagt syntes jeg ham der Løkke var enormt veltalende og lykønskede rød-blok på en pæn og sober måde, modsat dem der fra konservative… men inden der går alt for meget politik i den vil jeg bare sige velkomme rød mandag 🙂 Jeg har nydt den, faktisk fået gennemført største delen af det planlagte og ike halset 10 skridt bagefter dagen.

Aftensmaden er indtaget, Sofia er puttet og jeg har været ude og gå en længe tiltrængt tur, god mandag aften derude, min skal tilbringes i sofaen