Lørdag i hyggens tegn

Herfølgedagen er fejret i bedste stil. Vi var deroppe og hjælpe børnehaven med at sætte tippien op, lavde fladbrød, pølser samt at sælge dem… og ikke mindst sørge for flødebollemaskinen 🙂 sikken en dejlig dag hvi har haft. Sofia har bare hygget sige enormt oppe ved vores bibliotek “Uglen” hvor der både var loppeboder med børnelegetøj, kageboder, hesteridning og meget mere. kl 12 optrådte Sofia sammen med de andre fra skole-gruppen med indianer sange sammen med vores dejlige pædagog Susan 🙂 Sofia fik også en ridetur, på en meget sød lille pony ved navn “Borte” og ja det er rigtig, for den er nemlig lille nok og hårdt før nok til at gå ud under stødhegnet, den bliver dog heldigvis lige på den anden side 😀

Sofia har i den grad hygget sig med den andre unger, især Laura har været i højsæde idag, men hendes far var også og hjalp til lige fra formiddagen, så vi var der jo samtidig. Og så fik både vi og Sofia et enormt skulderklap, som jeg kan leve høj på længe. Susan roste hende for at være meget selvstændig, og bare kunne lege rundt uden hele tiden at skulle vide hvor vi var, og hun sagde at det var meget flot når hun jo var enebarn, men nu syntes jeg jo også at vi har gjort vores til at hun ikke skulle lide under alle de dårlige ting ved at være enebarn (overforkælelse i form af konstant opmærksomhed, uselvstædninghed fordi der altid er en voksen til at hjælpe osv). SÅ jeg lapper anerkendels og ros i mig og ved jeg har verdens bedste Sofia-mus.