Aftensmaden…

Er ikke altid lige spændende herhjemme, syntes ofte vi får kørt rundt i de samme 5-6 retter (boller i karry, frikadeller, kylling i karry, spagetti m kødsovs, lasagne), og jeg laver skam madplan, ofte for 14 dage til en måned af gangen (og jo den holder faktisk som regel, måske ikke lige præcis på dagen, men vi får spist det meste). Men syntes indimellem det er svært at være meget kreativ, samtidig med at der skal spares på udgifterne og jeg prøver at få brugt de ting vi har så vi skærer ned på mængden af mad vi smider ud, for syntes det er skræmmende med de mængder af mad hver dansker smider ud hvert år. Det er frås og faktisk noget svinerri, så maden i køleskabet skal bruges (altså vi spiser ikke dårlig eller for gammel mad, men prøver at få brugt op inden vi køber nyt).

Men idag skal vi have noget som det er længe siden vihar spist, Karrykræs fra kogenbogen “kong gulerods livretter” jeg har desværre ikke bogen selv, men har en kopi af opskriften fra en kollega. I virkeligheden er det “bare” en omgang kylling i karry med kokos mælk og ris til, men den er bare den tand mere spændende end den normale udgave 🙂 og så er der lavet dobbelt op på den så vi har mad til 2 dage, bonus!

 

 

Lige om et sekundt kører vi mod gymnastikken, og når vi kommer hjem er maden klar til at spise 😀

 

opskriften kommer senere, for jeg har lavet den liiiiidt om 🙂 og så har jeg vist også lovet en opskrift på den der frugtkage fra Mikaels fødselsdag… det er på vej