Luft under vingerne

Vi havde en skøn lørdag eftermiddag/aften.

Det var tid for en firmatur med Peritus 🙂 og eftersom de jo kun er Mikael og Peter så var Tanja og jeg jo med. Vi startede med at tage ud til Air Experience hvor vi fløj i sådan en vindtunnel, altså samme følelse som hvis man fx sprang faldskærm 🙂 super cool, og MEGA hårdt, for man bruger virkelig mange muskler på at holde sig i den rette position for ikke at flade ned. Virkelig fed oplevelse. Bagefter tog vi ind i Tanjas salon, og skiftede tøj og gjorde os klar ok kl 19.30 gik vi på MASH og spise super lækker mad. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. ved 22 tiden var vi voldsomt mætte og gik ned på Fidel’s som er en super fed coktail bar (ok hvad ved jeg, kommer jo ikke sådanne steder normalt, men jeg syntes det var et fedt sted), og fik et par drinks/coktails. Bagefter havde Peter sørget for at booke en tid på Icebar, sidstnævnte var en sjov og anderledes oplevelse, det er ikke ret stort, men hele konceptet med at lave en bar i is inden i en stor fryser hvor der så bliver serveret drinks i is-glas er altså sjov. man kan ikke være der ret længe selv om man får udleveret store blå frakker til at holde varmen i, så godt en halv times tid var vi der inden vi gik mod rådhuspladsen og fik en taxa hjem. Alt i alt en rigtig dejlig aften i godt selskab… Næste gang har vi snakket om at tage et smut på comwell til vinsmagning, med overnatning und alles.

Sofia har hygget sig i faxe, med smølferne i biffen med farfar og timevis af leg. Om et par timer er hun igen på matriklen, jeg har brugt formiddagen til at få ryddet op og gjort rent på hendes værelse, resten af huset må vente til en anden dag, nu kalder sofaen og Camilla l¨ckbergs fyrmesteren. Dog i den svenske udgave, da månedens bogklub udfordring er at læse en bog på original sproget 🙂