Tiden flyver

Afsted… nu er det onsdag og vi er IGEN halvvejs til weekend. Jeg klager bestemt ikke over at weekenden er tæt på, meeeen syntes altså tiden går lidt for stærkt, og har svært ved at nå det hele, det har bloggen lidt under, men jeg skriver når jeg har tid, lyst og overskud 🙂

Vi havde jo en skøn weekend i Legoland, med fam Pedersen, det er bestemt ikke sidste gang vi tager sådan en tur, nøj hvor har vi hygget os og haft kvalitetstid alle sammen, uden rengøring, tøjvask osv. Det var tiltrængt og lækkert.

 

Idag har vi spist sammen med Mia + familie, hyggeligt bestemt. Nu er Sofia puttet og klar til torsdagens udfordringer. Torsdagen byder også på valg og ærligt jeg har ikke sat mig en dyt ind i hvem jeg skal stemme på… lidt rød eller meget er jeg jo  🙂 og syntes ærligt at den blå bloks valgkampagne er usmagelig.. jeg har ikke brug for at vide hvem jeg ikke skal stemme på, og andre skræmme-kampagner, de skal istedet fortælle mig hvorfor jeg skal stemme på dem! men de har åbenbart ikke noget at byde på!

Jeg har idag været til møde ved 1 årgang på skolen som jeg jo er den del af, vi har pt elever nok til 3 klasser, men igår valgte skolebestyrelsen at bibeholde de 2 vi har nu, set ud fra at der kun skal fraflytte et par stykker og så skal klasserne evt lægges sammen igen (altså hvis vi valgt at splitte dem op nu) jeg er helt med på hvorfor man vælger at bibeholde, jeg føler mig bare meget overset og ikke forstået på de punkter jeg mener er afgørende for deling eller ikke deling. Vi får ansat en lærer mere til årgangen, men nu er der så bare røv meget arbejde med at finde ud af hvordan vi skal bruge den ekstra person, og hvordan klasserne skal arbejde, for bliver jo i højerer grad nød til at køre parallelt med 1b, hvilket er helt ok, det kræver bare mere end nu, men jeg gør det, det er mit job, jeg smiler over for børnene og gør mit til at deres første år bliver helt fantastisk, men jeg er ikke begejstret, jeg føler mig ikke 100% kompetent til at varetage 29 eleverns ve og vel og faglige læring. men det må jeg jo så se at blive klar på… For det er jo det vi kan som skolelærer, trylle, hekse og tilpasse os på splitsekunder!

Men nok brok og nej-hat-snak. for generelt er det jo skønt 🙂 nyder efteråret og tænder op i brændeovnen på de kolde dage 😀