Taknemlighed

Flot Danmark 110 milioner! Vi gir fordi vi trods finanskrise, oversvømmelser i kældre og arbejdsløshed stadig har viljen til at hjælpe dem der er i nød.
Jeg har fulgt landsindsamlingen, og med blødende hjerte fulgt mødre der forgæves prøver at give deres børn mulighed for overlevelse, shit det er hårdt at se på. At måtte efterlade sit/sine børn i grøften på vej mod lejre er ubæreligt og jeg er i skrivende stund yderst taknemlig for det jeg har, alt det der er godt i mit liv! Og taknemlig for at kunne give en lille smule til dem der mangler, guderne skal vise at jeg gerne ofre mere:) og hvad betyder friværdi, faldende aktier, designer lamper og mørt oksekød i sammenligning med mangel på vand og de mest basale madvarer…. Ved godt at det er to vidt forskellige verdner, men lige nu sætter det spor, sunde spor så hverdagen værdsættes, tingenes sættes i perspektiv og det vigtige prioriteres:)