Høstfest i hus…

Jeg var træt da jeg landede på matriklen igår kl 20.10 (en stor tak til sød kollega som kørte mig hjem). det var så 12 tiemrs arbejdsdag… pyha. Det har været hårdt, men endte godt og jeg er tilfreds. Vi har afholdt den årlige høstfest på jobbet. To dage med forberedelser til bod sammen med 1.a. det har været stressende, godt, sjovt og hårdt. Vi havde slik bod, (slikket havde jeg blandet), men de har hjulpet med ALT andet, skilte, lavet pynt, bundet bånd, skrevet pris skilte…. godt vi var to lærer på klassen, for 29  børn i gang med alt det er noget af en mundfuld, men en dejlig en af slagsen. Kl 16 tikkede alle unger + forældre og bedsteforældre ind på festpladens… nøj det var spændte og det var vi også. Ro på og hyggeligt var hele aftene, trods vi fik udsolgt 150 slikposer på godt 1½ time… ingen panik, vi sælger da bare pynten… pynten var slikposer/kræmmerhuse ungerne have farvelagt og så havde vi lamineret det bageefter og hængt op, 1 kr stykket og da dagen endte havde vi fået 1053,- i kassen, med et udlæg på 450 kr er det vist meget pænt gået… 5 kr pr slikpose og kræmmerhuse til 1,- (nogle har vist betale mere, men det var jo også primært forældre og bedster der købte sidsnævnte). det har været en succes og en skide god måde at få snakket uformelt om alt med forældre og ungerne.

Nu er det weekend, jeg skyder den igang med morgen tv for Sofia, lidt længere sove tid for Mikael og tøjvask i stor stil for mig.. venter så ligesom på tørvejr og sol for at få det tørret… ellers må tumbleren igang, for vasket skal der 😉

Imorgen er der loppemarkede i køge, især en del glæder vi os til, det er nemlig det der er for børn, vi har ikke en stand, men skal bestemt ind og lure. Måske der også skal handles lidt til køleskabet, bages lidt brød, og så har jeg vist lovet noget med nogle pandekager. Weekenden er kærkommen, tiltrængt og skal nydes.

Lidt billeder fra den smule rigtig sommer vi har mærket…