Shopping og lidt hjemmebag

Jeg har været på shopping…. I netto, af alle steder:)
Jeg læste for et par dage side i det debat forum jeg troligt har fulgt fulgt siden jeg var gravid ( der er lidt om alt det der har med børn, familieliv osv at gøre), om nogle der i netto havde fundet nogle søde paddehatte skamler/puf. Tænkte at de til 100,- allerede var long gone , men jeg var heldig, 2 stk stod der, jeg tog dog kun en:) hvad den skal bruges til….. En del af er større projekt. Her i huset er der jo en pige som netop er blevet skovtrold og er i gang med at øve sig på 100 ting inden hun skal starte i SFO, det er også en pige som elsker at tegne og farve og skrive, derfor er der hemmeligheder sat i gang, nyt værelse skal det blive til, men som en overraskelse og der er noget tid til endnu så syhhhh!
Efter tur hjem på cykel med paddehatten i barnestolen og kurven fyldt med mad ( hvorfor er det at jeg ligeså altid glemmer hvad der rent faktisk er mulighed for at have med hjem på cykelen), blev det til lidt jussi og journal 64. Sofia var med Thea hjemme og lege, så hentede hende først kl 17.30. Aftensmaden var lidt rugbrød og bagefter lavede vi hjemmelavede figne-kugler rullet i kokos. Meget nemt ( figner, dadler og abrikos blendes og hakkede hasselnødder kommes i, rulles med våde fingre til kugler og trilles i kokos) og nu er der lidt lækkert til madpakken. Små grovboller med tranebær er også bagt og smidt i madpakken 🙂
Vi er klar til at indtage torsdagen!

20110824-095600.jpg