Sådan for alvor

Ja sådan helt for alvor starter den der hverdag igen imorgen, 7 uger er regnet væk, men 7 dejlige uger med verdens dejligste Sofia (og hendes far lidt af tiden). Nu er de lange morgner i nattøj slut og skiftes ud med vækkeur, tidlig morgen kaffe og madpakker.
I morgen aflevere mikael, jeg køre kl 7, for 8.05 står 29 x 1.a. Elever klar og venter:)
Men alt er klar til imorgen, det er en del af min søndag. Lidt tøjvask, lidt støvsugning, pakning af tøj, regntøj osv til børnehaven, smøre madpakker, handle hvad der mangler og lægge tøj frem til mandag morgen, det letter min morgen og jeg slipper for at lægge og huske 1000 ting lige inden sovetid.
Molly har være ude Idag, hun har været i haven og bare hygget rundt, hun trænger til at krutte af uden for og resultatet udeblev ikke, meget træt lille kat.
Cleo tar det hele ok, der blivet hvæset og dasket lidt når molly blir for nærgående, men de spiser fint ved siden af hinanden og snuser osv, så alt i alt ok familie-sammenføring.

20110814-093955.jpg