Swindon

Er byen vi har tilbragt de første dag i England i. Her er hyggeligt og vi er rigtig godt tilfredse med hotellet. Der er både starbucks og en hyggeæig pub hvor vi nu for anden aften i træk spiser. Vi har været ved stonehendge, shoppet lidt outlet, besøgt den Kathedral der er med i jordens søjler samt været i Oxford og nydt stemningen. Med hjem er kommet ny hættetrøje til undertegnede, med fint universitets logo und alles:) Mikael fandt ikke lige nogen og Sofia gad bestemt ikke havd sådan en trøje. Ellers hygger vi os og får også badet lidt i poolen der også er her på hotellet. Imorgen sætter vi bilen i gear mod London og familiebesøg, vi glæder os big time. Jeg var Idag i “primark” som er en ultra billig tøjkæde herovre, men shit en kø, så tar den i London hvor resten af familien kan parkeres på en cafe eller noget park med legeplads. Ellers tænker jeg lidt shopping rundt omkring, har ikke sat mig nogle bestemt steder endnu, men tager det som det kommer:)

20110702-183738.jpg

20110702-183757.jpg