Alt hvad vi har lært

… Alt det der var svært, skal vi glemme for hoved skal ha ro….. Ferie ferie ferie slap nu af du har fri og syng en glad melodi, op mon solen ler vi, den skal skinne til ferien er forbi:)

Tak for endnu et år på Hastrupskolen. Og TAK for at det nu er sommerferie. Jeg fik Idag sagt farvel til min skønne 6 klasse, meget vemodigt, men de er i gode hænder. Fik en meget flot gave ( og tuede slet ikke, tæt ved dog) af elever og forældre. Næste år kalder 1a 🙂
Vi har vanen tro sluttet med sommerferie frokost, jeg smuttede dog pludseligt da de ringede fra Troldehøjen at Sofia havde rigtig ondt i maven og havde været ked og klaget over det noget tid. Jeg kunne så ikke få fat på mikael så ind og skifte tøj og afsted på cykel og få hentet Sofia, hun var klart i bedre humør og savnede måske bare sin mor, hvilket er helt ok, det er kun 2 eller 3 gang i hele hendes trolde-tid hun er blevet ringet hjem.
Nu sætter jeg gaeret ned og går i ferie-mode:) vi er SÅ klar.