Linnea i malerens have

Jeg har, eller faktisk er det Sofia, fået pakke Idag, og i pakken lå denne bog ( købt på pensum til 55 incl fragten 🙂

20110622-211522.jpg

De har læst den i 0.c hvor jeg har haft min gang hver uge. Og jeg er dybt betaget, af monet og hans have, så en bog skrevet om ham i børnehøjde var lige sagen. Jeg har et ønske for min tur til Paris i år. Et ønske jeg ikke fik indfriet for 8 år siden da vi var der sidst. Jeg VIL se Monets have. Et ønske jeg har haft siden 90’erne hvor jeg første gang lærte om ham og et ønske der har fulgt mig gennem årene. Ønske blev forsøgt opfyldt ved vores sidste tur, men vi kørte den lange tur forgæves for der er lukket om mandagen ( kig nu i guiden over Paris) og grundet andre aftaler og Disney planer kunne vi ikke gøre det andre dage:( men i år blir det. Jeg har læst de første sider af bogen nu til aften og Sofia er fanget, pigen i bogen rejser nemlig til Paris og ser også nogle af de ting vi allerede har talt om vi skal ud og se. Hvem der er mest glad for bogen er uvist ( eller måske er det mig, men måske kan min begejstring smitte af) i alt fald glæder jeg mig til at læse om og siden endelig besøge Monets have:)

20110622-212209.jpg

20110622-212215.jpg