De daglige 7 :)

Indrømmet jeg er blevet enormt glad for lange gåture… og det er ikke for hyggen og udsigtens skyld (selv om jeg dog foretrækker udsigten til markerne eller skoven frem for en landevej). Det er den daglige motion, og selv om intentionen var at begynde at løbe, så nyder jeg faktisk den times tid jeg er afsted stort set dagligt. En time med en lydbog i ørene og tempo i benene, Jeg gør det fordi jeg kan og har tiden. Var jeg mere tidspresset måtte jeg nok sætte i løb for at klare motionsdelen, men jeg bruger det altså også til at koble af, til at få en pause og bare ikke skulle tage sig af oprydning eller tøjvask 🙂 Meeen det er jo altså også rart når det ses på vægten at der sker noget. 4,5 kg siden marts er røget af, og det er jo ikke kun turenes skyld, men også den rigtige kost i de rette mængder.

Og det med lydbogen er jo altså meget motiverende for mig. Elsker jo en god historie og på denne måde kan jeg kombinere to ting, lidt tidsoptimering uden stress.

Vejret lover langt fra godt resten af dagen, så kl 8.00 pakkede jeg cykeltrailer med Sofia, dyne og ipod med lydbog til hende. Fik træningstøj og sko på og så afsted på den rute jeg næsten dagligt nupper, 7 km ud i det fri 🙂 skønt og dobbelt skønt at kunne have Sofia med, total afslappet mens hun hørte første “lille Virgil” og så en afsnit af “prop og berta”.

Om et par timer står den på frokost hos Bjarne med Mormor og Christian. Og sidstnævnte skal da lige hædres også her. 12 i Dansk prøven fik han igår, SÅ flot og SÅ stolt er jeg af ham, 12 fik han også i samfundsfag og 10 i geografi… og her gik jeg og troede at jeg var den kloge 😉

Indrømmet det er et gammelt billede, hvor hun fladt i søvn på vej hjem 🙂 men er nu engang rigtig glad for denne cykeltrailer.