Orla Frøsnapper

Vi har været en tur i biografen. Ikke noget vi gør særlig tit, hverken med eller uden barn. Men i dag har vi altså været afsted. Vi har set en rigtig klassiker i ny forklædning. Orla Frøsnapper. Nøj jeg har set den gamle film udgave mange gange. Og Sofia har også set den et par gange. Jeg var spændt på om den nu var god, for den var i animeret udgave og tilmed i 3d (hvis man ønskede det, hvilket vi fravalgt, eller dvs vi tog den forestilling der var uden 3d, frodi jeg blir rigtig dårlig af det). Jeg var ikke skuffet. Den var faktisk ret sjov, og mange nye “bandeord” var op fundet, bl.a. kan man nu være en “røvbøvs”. Sofia var ret begejstret og længden af filmen var tilpas. Resten af dagen er brugt på afslapning herhjemme. Nu er Mikael og Claus kørt afsted på “foto-safari”, imens hygger Sofia rundt med leg i det meste af huset.