Uredigeret hverdag og miniferie

Her i blog verdenen er det ofte pæne hjem me dorden i reoler, sofapuder der er panket og sat pænt, opryddede børneværelser og skinnende gulve. Og som alle andre mennesker ved jeg jo udemærket godt at det billede nok slet ikke afspejler den virkelige hverdag. Den hverdag hvor der er oprydning, tømning af opvaskemaskine, tøjvask og rengøring på programmet. Alligevel kan man jo godt lide at se de pæne hjem, både på blogs og i blade. Og jeg vil ikke lyve, jeg gad godt at mit hjem også så sådan ud, bare en gang imellem. Jeg har ikke lyst til at bo i et sterilt kedeligt hjem uden billeder eller plads til leg, men måske bare lidt mere opryddet engang imellem. Men jeg har et valg der går på tid med Sofia eller drøne rundt og rydde op efter mig selv og resten af familien. Jeg vælger primært det første, kvalitetstid og så må oprydningen og de bankede sofapuder komme indimellem, måske når der kommer gæster og skal se hvor pænt her faktisk kan være. Og alt imens har jeg alligevel fået ryddet bare en smule i køkkenet, vasket lidt tøj og lagt det rent på plads, men så må det også være nok for idag

Men her er lidt fra en uredigeret hverdag 🙂

Og så til det der med miniferien… Det er kristihimmelfarts imorgen og jeg takker traditionen for at holde fri fredag også… hele 4 dage fri 🙂 og kun 3 uger tilbage af skoleåret. Fik jeg sagt at jeg trænger til FERIE 🙂 Idag har jeg hentet Sofia og været ude hos Gustav fra børnehaven, vi skulle planlægge årets Sankt Hans fest i børnehaven. Ungerne fik leget godt og længe. Vi voksne fik planlagt og snakket. NU er vi hjemme. Der er spist, til en afveksling i sofaen med Orlafrøsnapper på tvet. Mikael er på job, så vi har bare spist rugbrød. Sofia er badet og ser nu resten af filme. Imorgen skal vi ind og se den nye udgave i animeret version. Hun glæder sig 🙂 Ellers så skal hun på camping fra fredag til søndag med farfar og Charlotte nede ved Næstved, vi skal til bryllupsfest lørdag aften og Søndag tror jeg bestemt bare skal bruges på afslapning 🙂 Men alt i alt en skøn miniferie i sigte