Fredags snolder

Fredag er det jo og med stort F. Vi har ventet læææænge, eller i alt fald er den tiltrængt efter en uge med lidt mange aften planer og megetpå tapetet. Men nu er det fredag 🙂 jubii. Og fredag er herhjemme li med Disney sjov og fredagssnolder. Jeg ville gerne sige at vi ALTID vælger alle de sunde ting og ALDRIG spiste slik… eller måske ville jeg egentlig ikke sige det. For ærligt så tror jeg på alt med måde, også slik 🙂 Sofia får bestemt ikke slik til hverdag, men fredag til Disney sjov, er der slik. Når det så er sagt så kan hun jo faktisk godt li nogle af de sunde slik ting, og indimellem blander vi også nødder, tørretfrugt og chokoladeovertrukne nødder oppe i bruges, på lige fod med vingummi, for dem kan hun bestemt også godt li og CHOKOLADEN 🙂 det er hende vel ondt og jeg er på ingen måde fanatisk, hvilket de der kender mig jo nok ved. Men idag har vi altså lidt snolder med som er lidt i den sundere genre… ikke så meget sund på sukekr indholdet, men sund i for af fraværet af e-numre og tilsætningsstoffer. Jeg har nemlig lavet müslibarer 🙂 Ikke fordi jeg på nogen måde er overskudsagtigt eller andet, men jeg fandt opskriften hos Lynnfor noget tid siden og har længe ville lave dem 🙂 og de er bestemt godkendte og gode. Det med fraværet af e-numre er ikke helt 100% rigtig for jeg har jo brugt nogle færdige produkter som måske nok indeholder en lille smule, men de er i alt fald meget mindre i mængden end hvis jeg havde købt dem helt færdige. Sofia hjalp lidt til og syntes det var spændende.

Nu hygger hun i sofaen med snold og Disney. Jeg skal igang med foto og album. jeg har nemlig endelig fået de billeder vi har fremkaldt. Vi gik i stå i 07, fordi vi manglede nogle måneder i dem der var fremkaldt, nu er alle vores billeder ordnet i år, dato og begivenheder på computeren og der er fremkaldt til de ventende album. Dog er planen at fra 09 og frem at lave fotobøger 🙂 men det er vist lidt af et regnvejrs eller efterårs projekt.