Lost time…

Hmm jeg syntes ligesom at ugen bare er gået, som virkelig hurtig… Men idag har jeg overstået min fagfordeling, og det ser ganske fint ud. 2 klasser og 19 timers undervisning. Tror jeg går et spændende år i møde, med opstart af 1 klasse og ny fin tavle i min kommende 5 klasse (smartboard), uha jeg glæder mig. Meeeeen jeg glæder mig altså også til om 6 uger når der står ferie på kalenderen.

Grunden til at der har været lidt stille er at jeg roder lidt med nyt design til bloggen, som i måske har bemærket… men det betyder også at min app til telefonen hvor jeg jo har blogget en del fra ikke virker, og ærligt så kan jeg altså ikke selv ordne det, så når bloggen er færdig og fin så må det op og køre igen med hjælp fra Mikael.

 I lørdags var der en ung dame der blevt MEGET glad. Hun har nemlig arvet en cykel fra Ida, som er min kollega Tinas datter, også hende vi har sengen fra. Sofia var SÅ glad og Tina syntes jo bare det var det hele værd at se hende så glad. Den er allerede taget i brug, og den er så fin.

Bonus ved lørdagens cykeloverlevering var at det var oppe ved svømmehallen, og der så vi at de havde sommersvømning, så Sofia er meldt til leg og plask fra 6-22 juni, 2 ganeg om ugen, 6 gange i alt. Så må vi se hvad hun siger til det, om vi skal se om hun kan komme på et rigtig svømmehold efter sommerferien:)

I skrivende stund er jeg kommet hjem fra 45 mins gåtur. Løberiet stoppede jo lidt med astmaen i september, men jeg er fast besluttet på at komme igang igen, så lige nu prøver jeg mig frem med nogle gåture og daglig cykling. Indtil vidre har jeg ikke haft vejrtrækningsproblemer, så det var åbenbart bare da det var koldt og fugtigt… eller hvad ved jeg.