Forår = havetid :)

Foråret ER her! bom basta…. vi har nydt det idag. Har været i haven fra formiddagen og til eftermiddag. Har haft Sisse, Maia og Elias på besøg til frokost og leg i haven… Claus kom forbi og hjalp med at beskærer et træ… eller hvad vi nu skal kalde det ham og Mikael endte med at gøre ved vores temmelig store piletræ… der er i alt fald ikke så meget tilbage andet en stammen pt. Men pyt vi var trætte af det og det var alt for stort. Lige nu lægger alt det afklippede i haven… men det flytter forhåbentlig snart hjemmefra 😀

Jeg har med hjælp fra Sisse fået fjernet mos og græs fra terassen og fejet den. Vi har spist i haven for første gang igår, godt nok frokost, men det var dejligt med solen i ryggen 🙂 Nu er vi næsten klar til at indtage foråret… Drivhuset blir klargjort inden for de næste 14 dage regner jeg med, og så kan vi om en lille måneds tid så småt begynde at få de første planeter der op. Sisse kender den god planteskole med øko-planter til en ok pris, den skal besøges, så der kommer godt med krydderurter osv. Tomater og agurk regner jeg med at vi selv forsøger at fremdrive fra frø af i år. De er allerede igang i børnehaven, så vi skal bare se at få fingeren ud.

Dagen er brugt på en helt igennem dejlig måde, der er hygget, spist kage (TAK), drukket kaffe og sludret. Jeg er tilfreds, i den grad. Og Sofia har nydt en hel dags leg i legehus med yndlings Maia. Elias sov en laaaang lur mens der blev arbejdet godt i haven. Nu er min krop træt og jeg har brugt en times tid i karbadet for at bløde den lidt op, det var skønt. Sofia er badet og puttet og klar til en ny uge der starter imorgen. Jeg er næsten klar og om lidt smider jeg mig med mig bog og nyder en stille aften inden det går løs med en uge der byder på en masse.

Her lidt fra dagen 🙂