Nyt lir på jobbet :)

Jeg var idag til møde vedr IT på 2 og 4 årgang. jeg er som i måske ved klasselærer i en 4 klasse, som jeg har overtaget ved skoleårets start. Det er en meget livlig klasse og de har været udsat for mange skift, men jeg kan mærke en fremgang og det er nogle søde børn hvilket betyder utrolig meget for ens lyst til at få tingene til at fungere. Nå men jeg var altså til møde med de andre lærer på samme årgang og på 2 årgang. Mødet handlede om it, og især noget nyt ledelsen gerne vil have 🙂 Vi får “Smartboards” det er en computertavle for at sige det let oversat, men den kan så mange fede ting og som basis kan den fungere som alm whiteboard, forskellen er bare at man kan gemme det man tegner/skriver på computeren, se lige det er top-smart 🙂 Det lyder måske lidt småtosset at være helt oppe over sådan noget… men helt ærligt jeg er i en arbejdsverden hvor vi ALDRIG har råd til noget, hvor jeg ikke engang kan booke en computer til hver elev, og hvor jeg kun hvis jeg er heldig har bøger nok til hele min klasse 🙁 så det her er STORT og jeg glæder mig. Hvornår jeg præcis får det sat op i min klasse vides ikke endnu, men forhåbentlig inden sommerferien 🙂 og så skal jeg på 3 gange kursus eftermiddage for at lærer at bruge det helt optimalt.