Maling….

skal der til i vores nye køkken… ok jeg ved godt at det her køkkenhalløj fylder en helt del på bloggen lige for tiden, men det fylder altså også meget i mit liv, derfor 🙂 Igår fik den ene væg første gang grunder og Mikael har grundet anden gang her til morgen, så når jeg kommer retur fra job skal vi klaske første omgang maling på, og imorgen får væggen så anden gang. Den væg med vindue tar så lige længere tid, fordi der skulle pudses mere op og det var længere tid om at tørre osv. men forhåbentlig kan vi sætte væv op imorgen senest. så regner med at vi har køkken oppe helt søndag, måske mandag, men i alt fald er vi snart færdig med alt sliberiet som støver a h til. Jeg glæder mig… især til at kunne lave mad igen.

Kl 15 kalder musikken for Sofia, det glædre hun sig til, især midt i en tid hvor det hele er en smule kaotisk i hendes hjem. hun kan faktisk ikke engang komme ind på sit værelse pt… der står stole og den nye emhætte og kaoset blir ikke mindre idag hvor det nye køkken kommer….

Lige nu venter jeg på at få fri så jeg kan komme hjem til Vicki og få klippet håret. det trænger 🙂