køkken….

Vores køkken har jo vandskade og er angrevebet af skimmelsvamp… Til start troede vi faktisk ikke at der ville blive dækket noget som helst fra forsikringen pga det jo var opvaskemaskinens skyld… men altså vi blev opfordret til at melde det alligevel. og så se. Idga har der så være en taksator og han lød ikke afvisende over for det. det er alligevel 3 hele skabe + en hel bordplade der er ødelagt (og måske også opvaskemaskinen). Jeg prøver ikke at håber for meget, men det ville da være skønt at få lidt af det dækket. i princippet kunne vi godt få nye skabe og genbruge skabslågerne, men altså nyt køkken talter bare så meget mere til mig 🙂 og Mikael også. Regner med at vi får svar idag eller mandag om de vil dække noget, og hvor meget. Det gode er at taksatoren har taget alt det ødelagte med og vasket væggen ned i svampedræbende middel. Skønt.

Til gengæld har jeg så lagt mig en endnu en omgang lungebetændelse. Kan åbenbart ikke komme igennem en vinter uden at blive ramt. tror dog at jeg denne gang har fået fanget det inden det blev rigtig slemt. Selv om jeg er ramt nok, har haft over 40 i feber og spiser panodil bare for at kunne være lidt oppe. ÆV, og dobbelt æv for Sofia har så også fået feber og er hjemme idag, hurra for tegnefilm og Oline på computeren.

Igår fik jeg så lige tilbud fra HM og -10% jeg har haft nogle ting jeg godt gad købe, men har ventet lidt med, men nu blev det altså bestilt, samt lidt sommer ting, jeg kunne have bestilt meget mere, men hold tlidt igen, planen er jo endnu engang at få tabt mig, der skal i alt flad 7 kg af, problemet er bare at jeg mangler tøj lige nu, som passer til årstiden, og jeg har længe ikke ville købe noget, netop pga det med vægttab, men lidt kommer der hjem 🙂