Imorgen starter hverdagen!

Bom! jeg ved altså ikke helt om jeg har klar, eller rettere jeg ved ikke om jeg har lyst til at være klar. Jeg kunne rigtig godt bruge lidt mere ferie… msåke fordi min december har været helt anderledes end normalt. Normalt syntes jeg december er hyggelig, stille og roligt, men iår har den da været alt andet, har stresset rundt, prøvet at finde julestemningen, uden at det egentlig rigtig lykkedes. Men nu er vi ovre på den anden side af det dersens nytår. Og den aller sidste dag i 2010 blev tilbragt i gode venners lag. Lige dem jeg trængte til at være sammen med, en aften uden forventninger og bare fyldt med lækker mad og hygge. Ungerne legede bare hele aftenen/natten og det var helt som det skulle være.

kl 00.00 sendte jeg en sidste tanke til 2010. Et år fyldt med både opture og nedture. En tanke gik især til Susan som pt sidder i Ghana hvor hun gennemføre 6 måneders praktik, tankerne føre ikke til hende fordi hun er langt væk, men bare fordi sådan er det til nytår, sådan har det været siden jeg mødte hende i 2001, hvor vi også holdt en dejlig nytårsaften sammen med 80 andre mennesker 🙂 Hun er i mine tanker og jeg glæder mig meget til hun kommer hjem på dansk jord. Ikke fordi vi har været super gode til at ses så ofte, forhåbentlig kan det være et nytårsfortsæt som skal holdes 🙂

Lige nu skal resten af min sidste feriedag nydes fuldt ud:)