Udsalget er startet

Og jeg har slet ikke købt noget… eller næsten ikke 😀

Var til ørelægen med Sofia igår (kontroltid) og alt var fint, skal der op igen 1 august (skal komme en gang hver ½ år ca til kontrol, indtil hun ikke har dræn og der ikke kommer væske mere). Men nu var vi jo altså i køge, og vi skulle da lige kigge lidt rundt. Sofia have en ting der skulle byttes i BR, og hun fik en meget fin brude pony (lookalike my little pony) med hjem. Bagefter gik vi op i NoaNoa. Jeg fandt ikke rigtig noget til mig selv, eller jo fandt en super fed strikkjole, men den var kun tilbage i xs ogxxl, og det er så ikke lige mine størrelser. der var masser af lækkert basis, men jeg har jo allerede en del toppe. Istedet fandt jeg en super fed strikkjole til prinsessen, havde faktisk kigget på den allerede da den kom frem, men 499 var lige lidt mere end jeg ville give, nu var den nedsat med 30% så den røg med, og hun valgte den faktisk selv 😀 Bagefter gik vi på cafe og ventede på Mikael. vi skulle nemlig i Ikea efter en ny reol til Sofia værelse, NU kunne jeg ikke få plads til legetøjet mere. Så afsted med os, havde fundet den det skulle være så det var rimelig lige til, men shit der var mange mennesker. Vi fandt dog hurtig reolen og nogle kasser og nogle andre småting (jeg kan IKKE være i IKEA uden at finde en masse).

Vi var også på udkig efter en løsning til soveværelset. Sofia er møg utryg når hun skal sove, og hun sover faktisk i vores seng hver nat for tiden. Hun har det fint med at være på sit værelse, men om natten skal hun helst klistre ind til mig når hun skal sove, tryghed tror jeg det handler om, hun er nået en alder hvor hun er bange for alt, især ved sengetid. Hun har fokus på alle lyde og de gør hende bange. Sådan er det bare og jeg vil ikke have en utryg datter ved sengetid, så for en tid har jeg accepteret at hun altså sover i min seng. Men problemet er at Mikael sover rigtig dårligt når hun bøvler rundt mellem os om natten. Så egentlig ville vi se om vi kunne få en seng der kunne stå ved siden af vores, men de er ret brede med stel und alles. Så istedet har Mikael været handymann og har sat en bjælke op på væggen og har nu lagt lameller ind over og så med en madras over, så nu ligner det en MEGET bred seng, men det betyder at vi alle får sovet lidt bedre om natten (forhåbentlig).

Idag skal vi på besøg hold oldemor og oldefar i Faxeladeplads. De var sneet godt inde d 23 så vi sås ikke med dem til jul, så i eftermiddag kører vi ned til kaffe og hygger. Jeg har talt med Sofia idag om at oldemor (min farmor) er død. Hendes svar var “ja mor, og så skal hun begraves under en sted, og så kommer hun op i himlen” hun havde lidt svært ved at forstå hvordan hun kunne kommer derop når hun var begravet, så vi snakkede lidt om det med tanker/sjælen at det jo var det som kom der op. Det var accepteret på under 2 min. Sjovt med børn, de kan stille 1000 spørgsmål til det vi syntes må være indlysende, men sådanne ting som død og himlen det er bare accepetert, hvor vi voksne nok har lidt sværer ved det. En bog jeg har tænkt en del over i disse dage, er brødrene løvehjerte. En bog jeg elskede som barn. Det at der venter en anden verden efter denne og så endnu en, giver en barnlig tryghed om at det ikke bare er slut. Måske er det sandt måske ikke. Men jeg er nød til at tro det, tro at det hele ikke bare slutter, sådan har jeg altid haft det. Måske ikke troen på et rent paradis, men bare at der er noget mere. Jeg glæder mig til Sofia kan få den samme glæde af “brødrene Løvehjerte” som jeg selv har haft, glæder mig til at læse højt af den og genopleve hele universet.

Men altså den der udsalgsshopping… jeg har jo faktisk shoppet lidt… fleece til Sofia, Vinterfrakke (til næsteår) til Sofia…. og kaffemaskine til os 🙂 ikke på tilbud, men bare fordi den er lækker. En dolce Gusto, som har en hav af forskellige Café kaffer. Latte, espresso, cappochino, cacao osv osv. MUMS.