Et langt og lykkeligt liv….

Det er hvad min gamle farmor har haft. Et liv fuld af rejser og oplevelser. Børn, børnebørn og endda to oldebørn. Mere kan man ikke forlange og med en alder på 97 sov min farmor og sofias oldemor stille ind her til formiddag. Jeg kørte til Slagelse sygehus sammen men min mor ( en kæmpe tak for at du tog med) og fik sagt et sidste og stille farvel. Min far, Bodil, karin og frank var der allerede. Jeg er glad for at jeg var der igår sammen med min far. Hun var svag der, men hun har været syg før og det hele er gået meget hurtigt. Hvilket jeg på sin vis er glad for, for hun var ikke skabt til langvarrige hospitals ophold.
Jeg ved hun nu er er bedre sted og har fået fred, det lindre lidt men gør lige nu ikke savnet mindre. Er taknemlig for at have gode mennesker omkring mig lige nu hvor jeg er en smule skrøbelig og tyndhudet. Jeg mindes alle de gode stunder gennem årene:)