Molo lagersalg

Ok jeg indrømmer at jeg normalt ikke er SÅ vil med de dersens lagersalg, lidt for mange mennesker og lidt for hektisk stemning…. Men altså min kollega Nadja har været derinde og arbejde siden onsdag hvor det startede og sagde at der var rigtig meget tøj i str 116 og opefter og at man ville få yderligere -40% på prisen idag…. Så hentede Sofia og mikael og så afsted mod Kbh 🙂 der var en del mennesker og en del prints og særlige ting var støvsuget men syntes der var rigtig neget fint. I alt fik vo brugt 700 kr men fik så også en lækket softshell jakke til sommer, en kjole med guldglimmer, to nederdele, en t-shirt/tunika og et sæt undertøj så syntes faktisk det er ret godt gået:) selv om alt er i str 116 og det jo faktisk hedder 6 år så tror jeg det passer ok. Nederdelene er umiddelbart fine og også kjolen, t-shirten er lavet så den kan pose i ærmerne og har a-form så blir lidt som en tunika. Undertøjet er fint. Jakken er lidt stor men skal jo også først i brug om ca 1/2 år:)
Vi kørte på fregatten i hundige havn og spiste aftensmad.

I morge har en ganske særlig MOR fødselsdag og vi glæder os bigtime til at fejre hende. Sofia har lavet gave, pakket ind OG gemt på sit værelse, er spændt på om hun kan huske hvor for jeg ved ikke hvor den er gemt.