Lidt kreatid

Trods manglende overskud og energi de sidste dage så kom kreativiteten alligevel lige over mig her til aften efter maden… ikke fordi jeg pludselig fik en masse energi, men lod køkkenrod vøre køkkenrod, nullermænd være hvor de nu er og satte mig til symaskinen og fik lavet endnu en nederdel til prinsessen.

Hun er lykkelig, og moaren er glad for at have et barn der gider gå i det jeg laver 🙂

Onsdag er jo musikdag, og vi har været afsted, det var som altid dejligt og på vejen derind var vi lige i noanoa, Sofia har fået en ny metalmadkasse, men hvor hanken sidder oven på låget, ret smart når man har madder i den, så blir de ikke væltet rundt. En ny cardigan til mig fandt jeg også, nice. Og så var der lige en søøøøød nederdel og bluse som en vis ung dame rigtig god kunne li, så mon ikke det skal på ønskelisten 🙂

Nu kalder sofia seng, så der skal vaskes, børstes og puttes. Og så er der dømt sofa for mig

2 tanker om “Lidt kreatid

  1. Hvor er den flot lavet, og genial til december måned også jo..Jeg må også snart til maskinen igen – og få bakset noget julekjole’tam tam sammen 🙂

    God søndag.

    • Tak søde 🙂
      Jeg må vist holde lidt igen med nederdele, for nu mangler hun altså ikke…. men så må jeg finde på noget andet måske 🙂

Der er lukket for kommentarer.