kuk i kalenderen

Havde jeg da vist lige idag… havde glemt et møde med nogle kollegaer i natur og teknik. eller dvs jeg havde fået det lagt ind i kalenderen for næste uge (hvem gider lige holde møder i sin ferie). Heldigvis husker Malene mig på det da jeg siger “vi ses imorgen” da jeg var på vej hjem kl 11.30… ups og hovsa. Fik hurtigt ringet til Mikael, som heldigvis kunne overtage musikken med Sofia, så jeg kørte hjem, spiste frokost og hentede prinsessen, tog på skolen med hende og gik i gang med mødet, halvvejs blev hun så hentet af farmand og så afsted til musik… Dejligt at alt løste sig, når jeg nu havde kuk i kalenderen… altså!.

Vel hjemme skulle en ny ret prøves af til aftensmaden… Kylling i cornflakes.. ok jeg indrømmer at det i den grad lyder underligt, men altså det er jo ligesom majs de dersens cornfalkes er lavet af, og kylling og majs lyder jo ret ok. Men altså fremgangsmåden er knuste cornflakes (grove stadig) blandet med krydderier, så vendes kyllingefilleterne (vi brugte inderfilet) i sammenpisket æg og så i cornflakes, herefter i ildfastfad og så ca 30-40 min i ovnen ved 200 grader. Mums, og faktisk fedtfattigt. Vi fik pastasalat til og for en gangs skyld er der frokostrester.

Morgendagen byder på arbejde, sidste rigtige dag inden jeg har efterårsferie, for fredag er jo motionsløb. og bagefter skal Sofia til tandlægen. Er spændt på den del, for hun har jo været før, men det er altså længe siden. Men mon ikke det går som med alt andet, lige ud af landevejen.

Nu kan jeg mærke min dyne kalder, syntes jeg er meget nært knyttet til den lige i disse dage…

Undskylder i øvrigt manglen på billeder, men vores lille kamera er desværre blevet borte og jeg er bare ikke venner med det store, kan simpelthen ikke få billederne til at være skarpe og i fokus… måske jeg skulle prøve at lære det, men det blir jo nok skiftet lige når jeg så får det lært 😉 Men nyt lille kamera er på vej hertil, så snart er der fine billeder at fine igen