Pavestolt

Er hvad jeg er af Sofia:) hun skriver nemlig helt selv sit navn uden hjælp:) hun har længe kunne stave det, altså sige bogstaverne og genkende især “s” når vi så det andre stedet, nu skriver hun det så selv og jeg er ikke til at skyde igennem:)
Weekenden er ved at være forbi og jeg var egentlig ikke færdig med den, men går tilgengæld en kort uge i møde, vi skal nemlig på weekend med fam Høyer fra torsdag til mandag, jeg lever højt på det og kæmper mig igennem de næste dage, jeg trænger i den grad til en pause nu, indrømmer at skolestarten har taget en del på mig nok fordi jeg endnu engang lægger sklerose kræfter i, både på job og hjemme, og nej jeg kan ikke det hele, og pr priser jeg mig lykkelig for min nedsatte tid, og har denne gang fået stoppet i tide, så trods træthed og håb om snarlig ferie så er jeg stadig ovenvande omend på nedsat styrke de næste par uger, men jeg har lært at det er ok, vi har alle brug for “rundbold-dage” hvor det hele ikke blev perfekt, hvor sæt ikke klappede, men vi alligevel kom godt igennem 🙂 og så husker jeg lige værdieren 🙂