I den grad mandag

Shirin hvor har det bare været rigtig meget mandag i dag….. Altså på den trætte og uoplagte måde. Jeg startede dagen med mega meget snot og forkølelse:( det er ligesom af den slags som bare sidder og trykker og ikke rigtig blir til mere men tilgengæld blir siddende længe. Æv! Så masser af te har jeg drukket og er kommet igennem dagen, såen nogenlunde. Var dog yderst taknemlig for at jeg ingen møder havde idag:) så efter en tur i netto efter ugens ration af mad fik jeg hentet Sofia og mikael. Vel hjemme igen var jeg yderst taknemlig for rester fra weekendens middage:)
Sofia har spillet WII med Mikael her til eftermiddag, hun fik et build a Bear spil af os til jul, men hun var ikke helt stor nok til den der, så det var meget os der spillede men allerede nu går det faktisk ret godt. Så der var da lige en ide til gaveønsker:) jeg har købt 3 pc spil ( kaj & Andrea, silke og jordbær Marie, til 20 kr stk og gemt til kakendergaver ( jeps jeg er ude i god til)
Nu smutter jeg til køjs i håb om at jeg på mirakuløs måde er helt rask og frisk imorgen

Lige et billede fra gårsdagens hygge med havregrynskugler