Høstfest :)

Jeg er stadig i live, men fårk hvor er jeg træt. 2 dage med fuld knald på ungerne, mens vi har forberedt høstfest på jobbet, nu er festen veloverstået og jeg er som en noget slatten karklud, dog med et smil på læben over en hyggelig aften.
Jeg har fået en masse uformelle snakke med mange af de “nye” forældre, hygget med ungerne og bare været der. Sofia tog med på skolen kl 16 da vi startede og så kom Mikael lidt efter og var der indtil ved 18 tiden. Hun hyggede sig i stor stil den lille mus.

Jeg blev dog lige mindet om hvorfor det nu var jeg blev sygemeldt tilbage i januar og nu har valgt at gå permenent ned i tid. for nøj det har været nogle hårde dage at komme igennem, jeg glemmer konstant noget og er møg træt. så selv om høstefesten er godt landet, så må jeg vist lige tage en slapper, især med planerne i weekenderne, og i samme åndedrag ved jeg at vi skal noget både i morgen og søndag, imorgen er det frokost med børnehaven i det grønne, og søndag aftensmad på bakken, så heldigvis er det ikke heldags ting, så bare jeg får slappet af indimellem skal det nok gå.

Og så kan jeg mærke at kreatviteten kalder. jeg har lyst til at sy nederdele, patchwork, puder til sofaen, hækle tæpper osv. om det er efteråret der kalder ved jeg ikke men kreativiten kalder 🙂 and i like it