Kreativitet og efterårsstemning

Hmm tænker om den der sommer egentlig er på retur, sådan for alvor altså. Jeg mener ok det er stadig nogenlunde lundt, men hvad sker der lidt for de temmelig store mængder vadn der kommer ned oven fra lige for tiden, skal vi virkelig have efterår i August nu…. ja jeg spørg bare.. er bestemt ikke tilfreds. Men når det nu er sagt, så får den der efterårs stemning nu alligevel noget godt frem, Kreativiteten! her i sommeren har det ikke været det store kreative syslerier jeg har haft gang i, men nu vender lysten lige så stille tilbage.

Idag har jeg lavet en helt bøtte stofkugler af en del af mine stofrester… ja tænker i, nu rabler det da for hende, men næhh nej, de skal skab bruges til noget fint 🙂 sagen er nemlig den at jeg om 14 dage skal på børnebazar på remisen på Østerbro og deler stand med en veninde, har så tænkt mig at lave noget fint hårpynt til de små prinsesser og prøve at sælge derinde. Sofia har jo allerede en del af mine hjemmelavede dimser, og hun er vild med dem, så hvorfor ikke også andre små prinsesser 🙂 nu prøver jeg i alt fald. Flere ideer er på tegenbrættet, hvor meget jeg når må tiden vise, i alt fald er det helt af lyst disse blir produceret.

Hvis nogle nu tænker hvordan disse små stofkugler er lavet, så er det såment med en yoyo-maker fra stof&stil, meget nemt og hurtigt.