Sommerferie……

Sommersumarum… jeps vi har Sommerferie, og det er måske første sådan her til morgen at det virkelig er sevet ind… for vi skal jo IKKE noget idag 🙂 gotta love it.

Weekenden har budt på oplevelser i massevis. på den helt fantastiske måde. og helt og aldeles i Sofias tegn.

Fredag var vi oppe og besøge den lille nye “kusine”, Gudmor Lene har nemmerlig født 🙂 en lille bitte Emma, og nøj hvor var hun fin.

Lørdag morgen pakkede vi bilen og madpakker og satte kurs mod Bonbon-land sammen med 3/4 af fam. Lynge, Sisse var nemlig at finde på Roskilde festivalen. Ok det var  hammer varmt og det var lørdag og ja der BURDE havde været proppet til randen i Bonbon-land, men næhh nej det var der på ingen måde. vi havde masser af plads, masser af skygge at finde nå vi trængte og stort set næsten ingen køer. Så det var faktisk perfekt 🙂 Vel hjemme igen kom Mia over og legede en times tid i vandbassinet i haven, det var lykken.

Søndag bød på Cirkus Sumarum. Sofia har været helt vild hver gang hun så reklamerne, og allerede sidste år overvejede vi at tage der ind, men tænkte om hun var for lille. Men i år skulle det være, og det er læææænge siden billetterne blev indkøb og vi har glæææædet os 🙂 Vi var der lige til forestillingen startede, selv om jeg nok en anden gang ville komme de par timer før hvor pladsen åbner, der er nemmerlige legeplads og masser af sjov for både børn og voksne (det kunne også prøves bagefter, men der var MANGE der skulle prøve).

Sofia var simpelthen helt og aldeles opslugt af Cirukus Sumarum, især Bamse og Anders og Katrine (aka Lille Nørderne), det er jo heltene. Det var varmt, som i MEGET varmt inde i cirkusteltet og vi sad ret højt oppe, så næste år kunne jeg godt finde på at bestille i Logerne tættere ved manegen da det ikke så ud til at folk var lige så svedige…. Men vi klarede 2 rundte med en stor sluchice og forestillingen set i underbukser (altså for Sofias vedkommende).

Bagefter tog vi et smut på Fields og fik kigget lidt sommertøj til moaren og faren… jeg fik købt 1½ bikini… ja 1½ fordi det er to toppe og et par trusser, men de havde 3 betal for 2 🙂

Nu er det mandag, men ikke hverdag… dog har jeg en plan om lidt rengøring, det trænger 😉