Have hyggelig

Jeg har nyt min fridag:) lidt rengøring og så fik jeg læst formørkelse færdig og der er ingen chance for at jeg kan vente med bog 4 ” daggry” til vi tar på ferie….. Den skal med hjem NU!
Ellers var jeg lidt i haven og ihhh hvor alting bare er skønt og dejligt. Æbletræet blomstre, tomatplanterne trives, hindbæren skyder i vejret og jordbærene er på vej, det første bær er snart klar ( altså af dem i drivhuset)og så glæder jeg mig til snart at kunne høste de første hjemmedyrkede kartoffler:) har en balje i drivhuset og nu også en fin kasse med endnu fler ude i “friluftshaven”, det er skønt:) min krydderurte-krukke udvikler sig også, har købt forskellige urter og vil gerne have lidt flere 🙂
Imorgen kalder hverdagen og 5 km alt for damerne løb i Kbh 🙂
Men her lidt billeder fra “køkkenhaven”