Tusmørke

Opslugt, forelsket og fortabt, ialt fald for nu!
Jeg har lige læst de sidste sider af “tusmørke” ( Twilight) som er de første af i alt 4 bøger om Bella, vampyren Edward og varulven Jacob. jeg er helt og aldeles opslugt og forelsket i historien og ikke mindst personerne. Jeg gik igang i mandags og er nu færdig.
Fortabt, fordi jeg ikke har næste bog, overvejer at bestille den på nettet har fundet den til 160,- incl fragt hvilket vist er ok, så den i Kvickly til 200,- den først var på tilbud til bare 75,- men ikke de næste og magter ikke at vente 5-6 uger som er vente tiden på biblioteket. For jeg vil have mere af denne fantastiske fortælling. Jeg har set filmen og også den næste, der var jeg også solgt, men måske endnu mere over bøgerne eller bogen indtil videre. Anbefales det kan den i høj grad:)

Lige nu ventet berlinerpoplerne på mig, er anbefalet af flere så jeg er spændt, men også bange for at bluve skuffet oven på denne anden bog, jeg håber det ikke, må huske at skille historierne ad jo.

Og lige en Update på sygdom, jeg har halsbetændelse og er nu på penicillin. Skulle gerne hjælpe allerede i dag, jeg ser i alt fald frem til andet mad end panodil bruse tabeletter og rød saft som stort set har været mit kost indtag over weekenden:)