Tivolitur og snart weekend

Jeg har været i Tivoli idag, vel at mærke mens jeg fik løn:) DONG har lavet et sanse-forløb for 4-6 klasse og der var jeg så inde med min 5 klasse og Nadja. super dag ungerne nød at få lov at være lidt på egen hånd, de skulle skrive en SMS hver halve time om hvordan det gik og så kigge forbi is når de havde løst opgaverne. Se det er livet 🙂 er dog lidt træt efter en hel dag i solen.
Imorgen skriver vi torsdag og så er der weekend, fredag er nemmerlig store bede dag, Nice. Og mon ikke vi skal have en varm hvede torsdag aften, det har vist ikke været den store tradition i min familie, husker det i alt fald ikke sådan ( sorry hvis jeg tar fejl ) men de smager jo dejligt.
Weekenden byder på lidt gæster fra Holbæk og ellers aftaler med færdiggørelsen af vores drivhus, ihh hvor jeg glæder mig til at plante tomater, agurket, melon, jordbær og div krydderurter sammen
med Sofia 🙂

Her lige lidt fra dagen, Sofia lige stået op på vej ind med dynen og putte i sofaen og så lige en cykeltur, hvor hun dog fik piftet sin cykel ( fik lukket luften ud af hjulet fordi hun ramte ventilen) så måtte trække hjem.

Over and out!!!!